Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik ben Mirjam Wijnands

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Mirjam Wijnands. Ik woon met mijn man, twee kinderen en onze hond in ’s-Gravenzande. Dit is gelegen in het gezellige Westland. Mijn werkgebied beslaat heel Zuid-Holland.

Het concept wonen, met alles wat daar om heen hoort, heeft altijd al mijn interesse gehad. Dit is de reden dat ik me ben gaan omscholen tot assistent makelaar (ARMT Opleiding SVMNIVO). Ik ging me verdiepen in diverse verkoopstylingcursussen en in de werkwijze van de grondlegger van verkoopstyling, Barb Schwarz. Doordat verkoopstyling voor een groot gedeelte ook uit opruimen bestaat ben ik vervolgens de opleiding tot professional organizer/opruimcoach voor particulieren (OPOP) van De Huishoudcoach ® gaan volgen. Deze opleiding is erkend door de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).

Wat mijn werk, onder andere, zo leuk maakt is dat ik op een breed gebied werk en met een grote diversiteit aan klanten. Ik help mijn klanten stap voor stap een blijvende verandering te bewerkstelligen.

Ik zie het opruimen en organiseren als een puzzel die op te lossen is door te schuiven met de stukjes tot ze ineens in elkaar vallen. Ik vind het heerlijk om dienstverlenend te werken en “I love it when a plan comes together”!

Mijn klanten zijn een continue bron van inspiratie voor me. Neem bijvoorbeeld de enorme creativiteit van veel van mijn klanten en de zorgen om het milieu en de huidige wegwerpmaatschappij. Of het benutten van de neurodiversiteit van onze breinen. Dit zorgt ervoor dat ik open en nieuwsgierig blijf en me continu blijf ontwikkelen.

Daarom volg ik ook regelmatig cursussen en opleidingen. Zo ben ik momenteel bezig met de opleiding Psychosociale Basiskennis en oplossingsgericht coachen. Daarnaast zet ik me graag in voor de maatschappij en werk als vrijwillige bemiddelaar bij ruzies tussen buren.

Ben je ook benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan hier vrijblijvend contact met me op.

Meer informatie?

Maak dan nu een afspraak!

Contact opnemen

Logo - Lees verder

LEES VERDER: RECENSIES

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.