Ik ben Mirjam Wijnands

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik woon met mijn man, twee kinderen en onze hond in ’s-Gravenzande. Dit is gelegen in het gezellige Westland. Mijn werkgebied beslaat heel Zuid-Holland.

Het concept wonen, met alles wat daar om heen hoort, heeft altijd al mijn interesse gehad. Dit is de reden dat ik me ben gaan omscholen tot assistent makelaar (ARMT Opleiding SVMNIVO). Ik ging me verdiepen in verkoopstyling. Doordat verkoopstyling voor een groot gedeelte ook uit opruimen bestaat ben ik vervolgens de opleiding tot professional organizer/opruimcoach voor particulieren (OPOP) van De Huishoudcoach ® gaan volgen. Deze opleiding is erkend door de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers).

Wat mijn werk, onder andere, zo leuk maakt is dat ik op een breed gebied werk en met een grote diversiteit aan klanten. Ik help mijn klanten stap voor stap een blijvende verandering te bewerkstelligen.

Over Mirjam

Ik zie het opruimen en organiseren als een puzzel die op te lossen is door te schuiven met de stukjes tot ze ineens in elkaar vallen. “I love it when a plan comes together!”

Ik werk graag dienstverlenend en ben altijd op zoek naar de beste manier om mijn klanten te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat ik open en nieuwsgierig blijf en me continu blijf ontwikkelen. Daarom volg ik ook regelmatig cursussen en opleidingen. Zo heb ik begin dit jaar de opleiding Psychosociale Basiskennis afgerond. Nu ben ik de opleiding tot Stress- en Burn-out coach aan het volgen. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NBPO en volg ik regelmatig intervisie met collega’s.

Ben je ook benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan HIER vrijblijvend contact met me op.

Meer informatie?

Maak dan nu een afspraak!

Contact opnemen

Logo - Lees verder

LEES VERDER: RECENSIES