Loading...
Over mij 2018-07-16T12:23:16+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik ben Mirjam Wijnands

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Mirjam Wijnands. Ik woon met mijn man, twee kinderen en onze hond in ’s-Gravenzande. Dit is gelegen in het gezellige Westland. Mijn werkgebied beslaat heel Zuid-Holland.

Het concept wonen, met alles wat daar om heen hoort, heeft altijd al mijn interesse gehad. Dit is de reden dat ik me ben gaan omscholen tot assistent makelaar (ARMT Opleiding SVMNIVO). Bij het opdoen van praktijkervaring werd ik met mijn neus op het feit gedrukt dat als mijn partner en ik onze woning zouden moeten verkopen we er waarschijnlijk weinig kijkers voor zouden trekken. Onze woning was namelijk enigszins uniek ingericht. Met een zachtroze kleurtje op de muren en een paarse schouw. Bovendien had ik een overwegend oosterse inrichting.

Ik ging me verdiepen in diverse verkoopstylingcursussen en in de werkwijze van de grondlegger van verkoopstyling, Barb Schwarz. Doordat verkoopstyling voor een groot gedeelte ook uit opruimen bestaat ben ik vervolgens de opleiding tot professional organizer/opruimcoach voor particulieren (OPOP) van De Huishoudcoach ® gaan volgen. Deze opleiding is erkend door de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers). Hierna heb ik bij House of KIKI een opleiding tot vastgoedstyliste gevolgd. Door de hands-on aanpak van House of KIKI vormde dit een goede aanvulling op de opleiding tot professional organizer.

Vervolgens ben ik gestart met Nu-Opgeruimd Wonen en Opgeruimd Verkopen. Wat mijn werk, onder andere, zo leuk maakt is dat ik op een breed gebied werk en met een grote diversiteit aan klanten. Met Nu-Opgeruimd Wonen help ik mijn klanten stap voor stap een blijvende verandering te bewerkstelligen. Ik zie het opruimen en organiseren als een puzzel die op te lossen is door te schuiven met de stukjes tot ze ineens in elkaar vallen en duidelijk wordt wat voor jou werkt. Met Opgeruimd Verkopen neem ik mijn klanten zoveel mogelijk werk uit handen. Ik vind het heerlijk om dienstverlenend te werken en “I love it when a plan comes together”!

Mijn klanten zijn een continue bron van inspiratie voor me. Neem bijvoorbeeld de enorme creativiteit van veel van mijn klanten en de zorgen om het milieu en de huidige wegwerpmaatschappij. Of het benutten van de neurodiversiteit van onze breinen. Dit zorgt ervoor dat ik open en nieuwsgierig blijf en me continu blijf ontwikkelen.

Daarom volg ik ook regelmatig cursussen en lees ik regelmatig de nieuwste vakliteratuur. Ook zet ik me graag in voor de maatschappij en werk daarom als vrijwilliger bij verschillende organisaties. Ik werk bijvoorbeeld als vrijwillige bemiddelaar bij ruzies tussen buren. Verder ben ik vrijwilliger bij Mijn Huis Op Maat Westland, waardoor ik op de hoogte ben van aanpassingen die gedaan kunnen worden in en om de woning om de veiligheid te vergroten. Dit vrijwilligerswerk geeft me handvatten die ik in mijn werk als professional organizer ook kan toepassen.

Ook zo benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan NU contact met me op.

Meer informatie?

Maak dan nu een afspraak!

Contact opnemen

Logo - Lees verderLEES VERDER: RECENSIES

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.