Opruimcoach Rotterdam

Ervaar jij stress van je spullen? Wil je hulp bij het besparen van geld, tijd en energie of bij het verbeteren van de kwaliteit van je leven? Laat mij je daar dan bij helpen. Ik kom graag thuis bij je langs voor zeer concrete hulp en efficiënte adviezen.

Heb je mij, nadat ik bij je thuis ben geweest, nodig voor bijvoorbeeld een dringende vraag? Weet dan dat ik altijd voor je klaar sta. Je kan me altijd bellen, appen of mailen, ook in de avond of het weekend. Dat is waarom ik jouw opruimcoach Rotterdam ben!

Jouw opruimcoach in Rotterdam

Vandaag de dag leven we in een wegwerpmaatschappij. Dankzij de slimme marketing van bedrijven worden nieuwe spullen met het grootste gemak gekocht. Al deze nieuwe spullen moeten na aanschaf opgeborgen en onderhouden worden, dat neemt weer tal van beslissingen met zich mee.

Naast al deze spullen heb je daarnaast ook nog het huishouden en de administratie die de nodige tijd en energie vragen. Opruimen kan bovendien heel veel emoties losmaken. Denk hierbij aan angst, frustratie, boosheid, teleurstelling en verdriet.

Nu-Opgeruimd Wonen biedt hulp bij het verminderen van stress en spullen

Doordat alles tegenwoordig sneller gaat, is er vaak nauwelijks tijd om stil te staan bij het nemen van belangrijke beslissingen. Laat staan het plannen en uitvoeren van deze belangrijke beslissingen.

Hierdoor stapelen de spullen zich op en ontstaat er rommel. Rommel zorgt ervoor dat je het overzicht kwijtraakt met als gevolg dat je eindeloos op zoek bent naar spullen en belangrijke papieren.

Dit zorgt ervoor dat de chaos zich steeds verder uitbreidt, waardoor bijvoorbeeld tijdgebrek ontstaat, je vaker te laat komt, je een gebrek aan geld hebt of juist geld verspilt. Laat mij, jouw opruimcoach Rotterdam, je helpen bij het oplossen van deze chaos en onnodige frustraties.

HULP NODIG?

opruimcoach profesional organiser Mirjam

NEEM CONTACT OP
opruimcoach Rotterdam

Het verschil tussen spullen en rommel

Als opruimcoach, ook bekend als professional organizer, kom ik dagelijks in contact met (heel veel) spullen en rommel. Maar hoe omschrijf je het verschil tussen beiden nu eigenlijk het best? Je hebt waarschijnlijk al vaak gehoord dat alles waar ‘te’ voor staat niet goed is. Dat geldt ook voor spullen. Als je teveel spullen hebt, kan het je leven behoorlijk beïnvloeden en kan het de nodige ongewenste gevolgen hebben op verschillende aspecten in je leven.

Als de spullen je leven op een negatieve manier gaan beïnvloeden, kunnen we dus van rommel spreken. Merk jij dat jouw bezittingen je leven op negatieve wijze beïnvloeden? Dan is het tijd voor actie. Het wordt tijd dat jij weer grip op je eigen leven krijgt. Maar hoe doe je dat? Daar kan ik je bij helpen. Op mijn Tips & Trucs-pagina kun je twee gratis e-books downloaden die je kunnen helpen om de eerste stap te zetten.

ZOEK JIJ HULP VAN EEN OPRUIMCOACH? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN -> NEEM CONTACT OP!

Voor wie?

Als opruimcoach Rotterdam begeleid ik iedereen die op zoek is naar handvatten voor een opgeruimd leven en een opgeruimd hoofd. Het concept wonen is altijd één van mijn interesses geweest. Nadat ik me heb laten omscholen tot assistent makelaar heb ik de opleiding tot professional organizer gevolgd. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig relevante opleidingen en/of bijscholingen. Inmiddels ben ik al een aantal jaar werkzaam als opruimcoach in Rotterdam en omgeving. Mijn werkgebied bestaat uit heel Zuid-Holland.

In de afgelopen jaren heb ik mensen geholpen met het creëren van rust. Zowel in hun huis als in hun hoofd. Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Waarschijnlijk als jij één van de onderstaande eigenschappen bezit.

  • Als je alleenstaand bent, samen wilt wonen of al samenwoont. Maar ook als je een gezin hebt met kinderen of alleenstaande ouder bent.
  • Als je last hebt van lichamelijke klachten. Tijdens de periode van ziekte, maar ook tijdens het herstel. Maar ook bij depressie, burn out, angststoornissen of als je aan verzameldrang lijdt.
  • Als je je woning moet aanpassen vanwege verminderde mobiliteit en de kansen op vallen wil verminderen.
  • Als je een drukke baan hebt of tegen andere problemen in je leven en in de maatschappij aanloopt.
  • Als je brein anders werkt bijvoorbeeld door ADD, ADHD, ASS of hoge sensitiviteit. Het maakt niet uit of je nog moet ontdekken welke aanpak voor jou het beste werkt of dat je juist hulp nodig hebt om dit systeem te onderhouden.
Professional organizer Rotterdam

Andere zaken waar opruimcoach Rotterdam jou bij kan helpen

Het opruimen van de overvloed aan spullen in je huis is één ding, maar ik kan je met nog veel meer zaken helpen. Met als doel: het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met de administratie. Heb jij het idee dat het je soms allemaal even teveel wordt, bijvoorbeeld omdat de ene helft van je administratie uit papieren documenten bestaat en de andere helft digitaal is?  Ik help je jouw administratie te organiseren en bij te houden.

Daarnaast kan ik je ook helpen met time-management waardoor je jouw tijd veel efficiënter en effectiever gaat benutten. Welke doelen wil je bereiken in de voor jou beschikbare tijd? En hoe ga je het beste met je energie om? Tot slot kan ik je helpen bij het regelen van je nalatenschap. Door samen je dierbaarste bezittingen in kaart te brengen scheelt dat je nabestaanden ontzettend veel tijd.

HULP NODIG? Plan vrijblijvend een gesprek om elkaar eens beter te leren kennen.

PLAN EEN GESPREK

Wat mijn klanten vinden:
8.9/10

Samenvatting