Opruimcoach Hoogvliet

Ben je de chaos in je huis zat en ervaar je stress, frustratie en een neerwaartse spiraal? Wees gerust, je bent niet de enige. Als professional organizer in Hoogvliet begeleid ik dagelijks mensen die om verschillende redenen uitdagingen ervaren op het gebied van opruimen, huishouden en organiseren.

De negatieve spiraal die is ontstaan, is vaak een symptoom van onderliggende problemen, zoals:

 • Een drukke baan of een hectisch leven;
 • Belangrijke mensen in je leven die jouw aandacht en zorg nodig hebben;
 • Problemen waarmee je te maken krijgt in je persoonlijke leven en in de maatschappij;
 • Een anders functionerend brein, bijvoorbeeld als gevolg van AD(H)D, ASS of hooggevoeligheid;
 • Fysieke klachten, zowel tijdens ziekte als tijdens herstel;
 • Depressie, burn-out of angststoornissen;
 • Verzamelwoede, verzameldrang of hoarding;
 • Beperkte mobiliteit.

Jouw opruimcoach in Hoogvliet:

Vandaag de dag leven we in een wegwerpcultuur. Dankzij slimme marketing van bedrijven worden nieuwe spullen gemakkelijk gekocht. Maar al deze nieuwe spullen moeten na aanschaf worden opgeborgen en onderhouden, wat weer veel beslissingen met zich meebrengt.

Naast al die spullen moet je ook nog eens het huishouden en de administratie bijhouden, wat veel tijd en energie vergt. Opruimen kan bovendien allerlei emoties losmaken, zoals angst, frustratie, boosheid, teleurstelling en verdriet.

Bij Nu-Opgeruimd Wonen bieden we hulp om stress te verminderen en spullen te minimaliseren. Doordat alles tegenwoordig snel gaat, is er vaak weinig tijd om belangrijke beslissingen te nemen, laat staan ze te plannen en uit te voeren.

Hierdoor stapelen de spullen zich op en ontstaat er rommel. Deze rommel zorgt ervoor dat je het overzicht verliest en eindeloos op zoek bent naar spullen en belangrijke documenten.

Dit leidt tot een steeds grotere chaos, wat kan leiden tot tijdgebrek, vaak te laat komen, financiële problemen of juist verspilling van geld. Laat mij, jouw opruimcoach in Hoogvliet, je helpen bij het oplossen van deze chaos en onnodige frustraties.

HULP NODIG?

opruimcoach profesional organiser Mirjam

NEEM CONTACT OP
opruimcoach Den Haag

Herstel de controle over je leven samen met een professional organizer in Hoogvliet

De meeste van mijn klanten worstelen al heel hun leven of een groot deel van hun leven met:

 • Te veel spullen;
 • Aanbrengen van (dagelijkse) structuur;
 • Uitstelgedrag;
 • Stellen van prioriteiten.

Te veel spullen kunnen veel tijd in beslag nemen en een negatieve invloed hebben op je sociale leven. Als eerdere pogingen om de chaos de baas te worden keer op keer zijn mislukt, kan je gaan twijfelen aan je eigen kunnen.

Daarnaast kun je verschillende emoties ervaren, zoals angst, frustratie, boosheid, machteloosheid en teleurstelling. Door de ontstane negatieve spiraal weet je uiteindelijk niet meer waar je moet beginnen.

Spullen kunnen op een negatieve manier je leven beïnvloeden en in de weg staan van het leven dat je eigenlijk wilt leiden. Als je de regie over je leven terug wilt nemen, biedt een professional organizer in Hoogvliet:

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • Betrouwbare en discrete begeleiding
 • Maatwerk
 • Probleemanalyse
 • Inzicht in je eigen patronen, gedrag en vaardigheden
 • Begrip en ondersteuning
 • Iemand die je helpt bij de afvoer van spullen (kringloop, goed doel, grofvuil)
 • Makkelijk contact per telefoon, app of mail (ook in de avonduren en weekenden)

Als professional organizer in Hoogvliet bied ik concrete en deskundige hulp. We gaan daadwerkelijk aan de slag in jouw huis en zoeken naar praktische oplossingen die direct toepasbaar zijn. Ik help je ook met het wegdoen van spullen.

 • Alles wat zich tijdens het begeleidingstraject voordoet wordt vertrouwelijk behandeld.
 • Nadat we een aantal keer samen actief aan de slag zijn gegaan evalueren we de stand van zaken. Vaak kan er dan al een heleboel veranderd zijn!

Ik ben het duwtje in de rug of de stok achter de deur. Heb je mij, nadat ik bij je thuis ben geweest, nodig voor een dringende vraag? Weet dan dat ik altijd voor je klaar sta!

Hier lees je meer over hulp bij opruimen en hier kun je meer lezen over mijn werkwijze en tarief. Ontdek welke stappen we samen kunnen zetten!

Professional organizer in Hoogvliet en PGB aanvragen

Zit je vast op het gebied van opruimen, huishouden en organiseren? Vaak is dit het gevolg van een ander probleem. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, zoals lichamelijke klachten, depressie, burn-out, angststoornissen, AD(H)D, ASS en hooggevoeligheid. Het kan ook gaan om verzamelwoede, verzameldrang of hoarding.

Jouw professional organizer in Hoogvliet kan hierbij helpen. Soms spelen er meerdere factoren mee en kan een beroep worden gedaan op de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of de Wet langdurige zorg (Wlz).

In dat geval kunnen mijn kosten vergoed worden via het Persoons Gebonden Budget (Pgb). Door mijn achtergrond als paraveterinair kan mijn begeleiding ook uitstekend worden ingezet als er huisdieren betrokken zijn bij de problematiek.Klik HIER om meer te lezen over hulp bij PGB.

Verhuisplannen of downsizen met een opruimcoach Hoogvliet?

Of je nu oud wilt worden in je huidige woning, wilt verhuizen naar een kleinere woning die beter aansluit op je (toekomstige) behoeften, of om andere redenen wilt downsizen.

Wat je verhuisplannen ook zijn, het opruimen van een woning die gedurende de afgelopen jaren (soms tientallen jaren) is gevuld met spullen kan een grote klus zijn. Sommige spullen hebben emotionele waarde, andere hebben financiële waarde en weer andere voel je wellicht een verplichting om te bewaren.

Of je verhuizing nu alleen nog maar toekomstmuziek is of dat je concrete plannen hebt

Als je merkt dat je er als een berg tegen op ziet, je niet weet waar je moet beginnen en het iedere keer maar voor je uitschuift. Dan is samen met een opruimcoach Hoogvliet je verhuizing voorbereiden een slimme zet.

Hierdoor zal je verhuizing een stuk prettiger verlopen. Het uitzoeken van je spullen voordat je gaat verhuizen brengt een groot aantal voordelen met zich mee:

 • Je kunt op je gemak keuzes maken, zonder tijdsdruk en stress;
 • Bij een koophuis kun je een opgeruimde woning presenteren tijdens de verkoopperiode;
 • Je verhuist alleen de spullen die je wilt houden. Dit kan een groot verschil maken in de hoeveelheid werk voor de verhuizing (inpakken, sjouwen, weer uitpakken) en in eventuele verhuis- en/of opslagkosten;
 • Je maakt een frisse start in je nieuwe woning. Bovendien leer je door oefening. De kans is groot dat je in je nieuwe woning een andere aanpak kiest!

Wil je jouw (toekomstige) verhuisplannen concreet maken met een professional organizer in Hoogvliet? Lees dan hier meer over hulp bij verhuizen.

ZOEK JIJ HULP VAN EEN OPRUIMCOACH in HOOGVLIET? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN -> NEEM CONTACT OP!

Professional organizer Den Haag

Wie is jouw professional organizer Hoogvliet

Een onderlinge persoonlijke klik is belangrijk mochten we samen aan de slag gaan. Daarom bied ik, Mirjam Wijnands van Nu-Opgeruimd Wonen, altijd een vrijblijvend kennismakinggesprek aan.

Neem contact op met een professional organizer in Hoogvliet

Heb je behoefte aan zeer concrete hulp en efficiënte adviezen en ben je nieuwsgierig geworden wat de professional organizer van Nu-Opgeruimd Wonen voor jou kan betekenen? Aarzel niet langer en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek de mogelijkheden!

Andere zaken waar een professional organizer Hoogvliet jou bij kan helpen

Het opruimen van de overvloed aan spullen in je huis is één ding, maar ik kan je met nog veel meer zaken helpen. Met als doel: het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met de administratie. Heb je het idee dat het je soms allemaal even teveel wordt, bijvoorbeeld omdat de ene helft van je administratie uit papieren documenten bestaat en de andere helft digitaal is?  Ik help je jouw administratie te organiseren en bij te houden.

Daarnaast kan ik je ook helpen met time-management waardoor je jouw tijd veel efficiënter en effectiever gaat benutten. Welke doelen wil je bereiken in de voor jou beschikbare tijd? En hoe ga je het beste met je energie om?

HULP NODIG? Plan vrijblijvend een gesprek om elkaar eens beter te leren kennen.

PLAN EEN GESPREK