Loading...

Time management

/Time management
Time management 2018-03-30T18:40:10+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zijn er voor jou ook twee tijden, namelijk Nu en Niet Nu? Veel mensen ervaren (bijna) dagelijks dat Niet Nu ineens wel Nu wordt. Ze ervaren een gevoel van tijdloosheid en worden gedreven door nieuwsgierigheid naar alle informatie die er in de wereld te vinden is. Door al deze impulsen hebben ze een grote kans om zichzelf kwijt te raken in allerlei bezigheden.

Leuke dingen stellen we niet uit, maar met minder leuke dingen hebben we die neiging wel. We willen namelijk over het algemeen wel onze taken doen en we weten vaak ook wel wat we daarvoor moeten doen, maar het is niet altijd even leuk. Het behalen van je doel(en) zal super zijn, maar de weg ernaartoe levert je misschien niet direct een positief resultaat op. Bovendien kan je onzeker zijn of je wel over de capaciteiten beschikt die nodig zijn om je doel te bereiken. Door al die factoren stellen we vaak datgene uit, waarvan we weten dat het goed voor ons is.

Paniek schijnt dan vaak het enige te zijn waardoor we toch in beweging komen om een aankomende crisis af te wenden. Maar we halen dan niet het maximale uit onszelf. Op dat moment is het vaak al te laat en leveren we minder goed werk af door tijdgebrek en stress. En hier ligt dan ook meteen onze bron van ongenoegen.

Time management is eigenlijk niets anders goed nadenken over hoe je de voor jouw beschikbare (prive en/of werk) tijd wilt gebruiken om het beste uit jezelf te halen en te voorkomen dat je terecht komt in stress, frustratie of chaos. Door time management stel je vast wat daadwerkelijk belangrijk voor je is en krijg je een beter besef van de hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan de daarvoor benodigde activiteiten.

Ga met mij aan de slag als je struggelt om bij te blijven met je administratie, taken, email, agenda of als je meer tijd wilt besteden aan dat datgene wat voor jou belangrijk is.

We brengen eerst in beeld hoe je momenteel je tijd besteed en welke keuzes je maakt. Dit vergelijken we met je doelstellingen en verlangens. Vervolgens bepalen we samen welke veranderingen er gemaakt kunnen worden.

Wil jij ook meer bereiken dan alleen het afwenden van crisissen? Neem dan NU contact met me op!

Stop met Wensen en Begin met Doen!

Neem NU de Eerste stap en maak een Afspraak voor een Vrijblijvend Gesprek

LEES VERDER: REGEL JE NALATENSCHAP

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.