Loading...
Recensies2018-06-27T09:27:43+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Recensies van klanten

“Wij hebben de hulp van een opruimcoach ingeroepen omdat wij almaar tegen hetzelfde aanliepen: veel tijd besteden aan opruimen om na een paar weken te concluderen dat de boel weer dichtslibt en rommelig wordt. Ook merkten we dat we steeds meer opzagen tegen opruimen want: “Waar laten we alles?” Voor onze kinderen was het lastig hun spullen te vinden of op te bergen en daardoor werden hun kamers en kasten ook geregeld een bende.
We wisten niet goed meer waar te beginnen en het frustreerde steeds meer. Na wat googelen kwamen we op de site van “Nu opgeruimd wonen” en besloten we een mail te sturen. We vonden dat best een stap omdat we het toch gênant vonden iemand in te moeten schakelen vanwege een opruimprobleem.

De communicatie met Mirjam verliep erg soepel. Er was vlot een intakeafspraak gemaakt. Samen hebben we het huis bekeken en alle probleemzones besproken. Ik merkte dat ik open kon zijn over de dingen die ik moeilijk vind, Mirjam gaf mij het gevoel dat ik er gewoon over kon vertellen en ik voelde mij gehoord en begrepen. De schaamte verdween vrij snel. Mirjam vroeg door en wist in beeld te krijgen wat ik moeilijk vond. Ze is eerlijk en duidelijk maar komt zeker niet belerend over.

Kort na het intakegesprek kwam Miram het plan van aanpak bespreken. In dit plan stond helder beschreven wat onze hulpvraag was, wat het doel was, er stonden diverse tips in en vragen om zelf over na te denken. Verder wat handige schema’s om in te vullen bijvoorbeeld voor het verkopen van spullen of het inventariseren.

Met de tips uit het intakegesprek en het plan van aanpak ben ik aan de slag gegaan in een vooraf afgesproken ruimte. Tussendoor heb ik veel gebruik gemaakt van de begeleiding via WhatsApp. Ik stuurde bijvoorbeeld foto’s vooraf, we appten over wat er anders zou kunnen. Ook tijdens het opruimen kon ik appen en voor advies terecht. Mirjam volgde de vorderingen en vroeg door, gaf tips en motiveerde. Het was heel prettig om deze appbegeleiding te hebben, als steuntje in de rug. ‘s Avonds of in het weekeind appen was geen probleem.

Aan het eind van de 3 maanden is Mirjam weer langs geweest en hebben we samen een grote kast aangepakt waar ik al heel lang tegenaan hikte en die maar niet naar mijn zin was. Mirjam heeft mij laten zien hoe ik zo’n klus kan aanpakken en samen hebben we stap voor stap een deel van de kast gedaan.

Met de tips werk ik nu door en ik merk dat het mij heeft geholpen. In ons huis is nog genoeg te doen maar ik merk dat de plekken die zijn aangepakt nu netjes blijven. Ons huis is overzichtelijker, ik merk dat ik meer ruimte heb in mijn hoofd en ik merk dat ik creatiever word in het vinden van opbergoplossingen.

Wat ik bijvoorbeeld heb geleerd:
* Ook in een kwartier of half uur kun je iets aanpakken en opruimen (ik dacht steeds dat het pas kon slagen als ik een hele middag bezig was).
* het is belangrijk dat je goed kijkt waar de ruimte voor is. Dezelfde pullen berg je bij elkaar op.
* soms is het oké om niet altijd meteen te weten hoe je iets kunt oplossen.

Hier heb ik de rest van mijn leven wat aan, ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet!”

Klant uit Den Haag

“Via Marktplaats kwam ik een advertentie van Mirjam tegen en gelijk maar gebeld. Fijn dat ze snel kon. We zijn gestart met het opruimen van mijn huis. Eerst ruimte maken door overbodige spullen weg te doen. Mirjam neemt deze spullen gelijk mee naar de kringloop of een andere goede bestemming, echte geweldig! Heel prettig om met Mirjam samen op te ruimen. Maar ook door doelen stellen en meer structuur en organisatie in huis. Mirjam oordeelt niet en ze weet waar ze het over heeft. Ik zou haar absoluut aanraden! In één sessie van drie uur kun je al veel bereiken.”

Klant uit Voorburg

Deel je ervaring met anderen

Schrijf nu een recensie

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Contact opnemen

Logo - Lees verderLEES VERDER: SAMENWERKING

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.