Loading...
Opgeruimd Verkopen2018-07-10T11:16:29+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu-Opgeruimd verkopen | Hulp bij verhuizen & verkopen

Uit cijfers van het CBS (Centraal Bureau voor Statistieken) blijkt dat er in de afgelopen veertig jaar jaarlijks niet zoveel Nederlanders zijn verhuisd als in 2016. Toen zijn er 1,8 miljoen mensen in een ander huis gaan wonen. We krijgen het dus niet alleen steeds drukker, we verhuizen ook steeds vaker.

Een verhuizing staat niet voor niets hoog op de lijst van ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Het betekent vaak een begin van een nieuwe periode in je leven en kan een intensieve en overweldigende ervaring zijn. De toegevoegde waarde van het toepassen van vastgoedstyling bij de verkoop van een woning is tegenwoordig algemeen bekend. Dat een professional organizer je in het gehele proces rondom verkoop en verhuizing kan ontzorgen is minder bekend.

Veel woningen die verkocht worden of die weer in oorspronkelijke staat moeten worden gebracht (huur) staan overvol met bezittingen. De kans is groot dat het huis gevuld is met herinneringen en spullen die je dagelijks gebruikt. Dit kan de verkoop en/of verhuizing bemoeilijken. Als je graag wilt verhuizen, maar je tegengehouden voelt door de hoeveelheid spullen en de hoeveelheid beslissingen die genomen moeten worden is het inhuren van een professional organizer een slimme zet. Ik help je met het maken van onderscheid in de waarde van deze spullen. Of deze waarde nu emotioneel gezien is of op een ander vlak.

Maar ook de manier waarop je woning te koop wordt gezet is in zo’n 17 jaar tijd enorm veranderd door de groei van huizensite Funda. Dit kan het proces rondom de verkoop van je woning bemoeilijken. Inmiddels trekt Funda immers meer dan 40 miljoen bezoekers per maand. Van alle data van het gedrag van bezoekers heeft Funda zelfs een Funda woning laten ontwerpen die onze droomwoning weergeeft. Een woningpresentatie (laten) maken van je woning en deze op Funda plaatsen is inmiddels de standaard. Dit betekent ook dat aan het hele proces van je woning te koop zetten tegenwoordig veel meer eisen worden gesteld en dat dit meer werk met zich meeneemt dan vroeger.

Denk maar eens aan alles wat hier bij kan komen kijken, bijvoorbeeld:

 • Het verkoopklaar maken van je woning.
 • Vastgoedstyling.
 • De verkoop van je oude woning regelen of het terug in oorspronkelijke staat brengen van je oude woning (huur).
 • Het vinden van je droomhuis.
 • De juiste financiering regelen die bij je past.
 • De aankomende verhuizing organiseren.
 • Je nieuwe woning voorbereiden op je komst.
 • Efficiënt en georganiseerd uitpakken en je nieuwe woning naar je eigen leefwijze inrichten.

Dit alles kost enorm veel van je tijd en aandacht. Hierin kan Opgeruimd Verkopen het verschil maken. Door de combinatie van mijn vaardigheden en kennis kan ik in het gehele proces rondom verhuizing en/of verkoop volledige ontzorging of ondersteuning bieden.


VOOR WIE

Ik bied begeleiding aan iedereen die graag handvatten wil voor opgeruimd verkopen.

 • Of verhuizen nu alleen nog maar toekomstmuziek is of dat je al concrete plannen hebt.
 • Of je nu het gehele proces of een deel van het proces uit wil besteden.
 • Of je nu tegen problemen in je leven of in de maatschappij aanloopt en daarom graag begeleiding wilt rondom het proces van verkopen en verhuizen. Bijvoorbeeld als je een anders werkend brein hebt door AD(H)D, ASS of hoog sensitiviteit. Als je lichamelijke klachten hebt (tijdens je ziekteperiode, maar ook tijdens het herstel). Bij depressie, burn out of angststoornissen. Of als je aan verzameldrang lijdt.
 • Of je nu wilt verhuizen of moet verhuizen, bijvoorbeeld door verminderde mobiliteit of uit praktisch oogpunt.
Logo - Opgeruimd verkopen

KIJK SNEL VERDER VOOR MEER INFORMATIE!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.