Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu-Opgeruimd Wonen | Hulp bij opruimen

We krijgen iedere dag ontzettend veel prikkels binnen. Nieuwe spullen, die een beter leven beloven, zijn vaak met één druk op de knop gekocht. We leven in een samenleving waarin consumeren een zeer belangrijk onderdeel van de economie vormt. Door middel van marketing wordt er ingespeeld op onze behoefte om ons te onderscheiden van anderen en is een wegwerpmaatschappij gecreëerd.

Spullen, het huishouden, administratie… Alles vraagt tijd, geld en energie. Want spullen moeten onderhouden worden en nemen beslissingen met zich mee. Waar berg je alles op? Veel spullen blijven na aanschaf ongebruikt liggen. De administratie stapelt zich op. Wat doe je daar mee? Wat hou je en wat gooi je weg? Dat zijn een heleboel keuzes die gemaakt moeten worden. En hoe ga je hier mee om als het milieu je aan het hart ligt?

Het beroep professional organizer is dus een heel logisch gevolg van de huidige maatschappij.

Het dagelijks leven vraagt om enorm veel planning en doelgericht handelen. Doordat tegenwoordig alles veel sneller gaat is er vaak niet eens tijd om stil te staan bij het nemen van beslissingen, laat staan bij het plannen en uitvoeren van beslissingen. En dat is jammer, want hierdoor hoopt rommel zich vaak op, raak je het overzicht kwijt op je administratie en ben je veel tijd kwijt aan het onnodig zoeken naar spullen en belangrijke papieren. Deze chaos kan weer leiden tot onder meer:

 • Te laat komen
 • Tijdgebrek
 • Geldverspilling en/of gebrek
 • Frustratie

Download gratis mijn mini-gids!

Gratis E-book opruimen professional organizer

Nu-Opgeruimd Wonen | Voor wie?

Ook zonder dat je woning of werkplek toe is aan een opruimbeurt waar containers bij te pas moeten komen is het inschakelen van een professional organizer dan ook vaak een slimme zet. Een kans om eens heel bewust stil te staan bij je spullen, inrichting, huishouden en je manier van leven en werken. Jouw wensen en behoeften zijn leidend. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik alleen blijvende veranderingen kan bewerkstelligen als deze veranderingen goed bij jou passen.

Ik bied begeleiding aan iedereen die graag handvatten wil voor een opgeruimder leven (en hoofd).

 • Of je nu alleenstaand bent, samen wil wonen of al samen woont. Een gezin hebt met (jonge) kinderen of alleenstaande ouder bent.
 • Of je nu een drukke baan hebt of tegen andere problemen in je leven en in de maatschappij aanloopt.
 • Als je een anders werkend brein hebt, bijvoorbeeld door AD(H)D, ASS of hoog sensitiviteit. Of je nu nog moet ontdekken welke aanpak voor jou het beste werkt of je hulp nodig hebt om dit systeem te onderhouden.
 • Bij lichamelijke klachten. Tijdens je ziekteperiode, maar ook tijdens het herstel.
 • Bij depressie, burn out of angststoornissen.
 • Als je aan verzameldrang lijdt.
 • Als je je woning aan moet passen aan verminderde mobiliteit en de kansen op vallen wil verminderen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?


Neem contact op

Opruimcoach nodig?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

CONTACT OPNEMEN

Logo - Lees verder

Lees verder over Hulp bij opruimen

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.