Loading...

Hulp bij administratie

/Hulp bij administratie
Hulp bij administratie 2018-03-30T18:40:48+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jaarlijks krijgen we enorm veel documenten te verwerken. Denk maar aan rekeningen, bankafschriften, brieven, contracten, aankoopbewijzen, garantiebewijzen, belastingdocumenten, ziektekosten declaraties en noem het maar op.

Doordat we in het digitale tijdperk leven bereikt informatie ons bovendien via allerlei verschillende kanalen. Het bijhouden van de administratie is daardoor alleen maar ingewikkelder geworden. Je hebt nu immers een papieren en een digitale administratie te onderhouden.

Uit onderzoek van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) “Kans op financiële problemen” blijkt dat de hoogte van ons inkomen niet direct van invloed is op het op het ontstaan van geldproblemen. Een ongeordende administratie, het niet controleren van betalingen, afschriften en dergelijke en het niet beschikken over voldoende spaargeld blijken de echte boosdoeners. 18% van de mensen die meededen aan dit onderzoek gaf aan dat een betalingsachterstand veroorzaakt was doordat het aan hun aandacht ontsnapt was. Uit ander onderzoek van het Nibud “Geldzaken in de praktijk” bleek dat maar 58% van de huishoudens wekelijks de administratie bijwerkt.

Uit Nibud-onderzoek blijkt trouwens keer op keer dat wie inzicht heeft in zijn inkomsten en uitgaven, planmatig met geld omgaat en spaargeld heeft, een kleinere kans heeft om in de financiële problemen te komen. Het advies is dus om te checken, te plannen en te sparen om betalingsproblemen te voorkomen.

Voor iedereen die zich wel eens overweldigd voelt door de papieren en digitale administratie kan het dus lonen om samen met een professional organizer je administratie te ordenen. Samen richten we je papieren en je digitale administratie in op een manier die bij je past. Met als doel het mogelijk maken van het daadwerkelijk checken van je gegevens en deze inzichtelijk te maken. Dit geeft rust en bespaart tijd en geld. Gelukkig zijn er een hoop handigheidjes en hoeft het op orde brengen en houden van onze administratie helemaal niet zo lang te duren.

Zie je als een berg op tegen je administratie en wil jij hulp bij het orde brengen van je stroom papieren en digitale administratie? Neem dan NU contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stop met Wensen en Begin met Doen!

Neem NU de Eerste stap en maak een Afspraak voor een Vrijblijvend Gesprek

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.