Loading...
Bezichtigingsklaar!2018-10-05T10:18:09+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Logo - Opgeruimd verkopen

Voorbereiden voor bezichtigingen

Wil jij stress voorkomen tijdens de verkoop van je woning in de drukke periode dat je woning wordt aangeboden op de woningmarkt? En er tevens voor zorgen dat je voorbereid bent op bezichtigingen of Open Huizen Dag? Hierbij kan ik hulp bieden.

Bezichtigingen worden vaak onverwachts ingepland. De kans is groot dat je als verkoper een flexibele houding aan wil nemen en potentiële kopers in de gelegenheid wil stellen je woning te bezichtigen. Maar dit komt niet altijd gelegen. Misschien heb je een drukke baan of heb je al genoeg aan je hoofd en ontbreekt het je simpelweg aan tijd om je woning goed voor te bereiden op bezichtigingen.

Huur mijn diensten in om tijdens de bezichtigingsperiode je woning zo optimaal mogelijk te presenteren:

  • Op het moment dat er een bezichtiging of een Open Huizen Dag wordt ingepland plan je met mij een afspraak voor diezelfde dag.
  • Ik kom op de dag van de afspraak of van het Open Huis de woning bezichtigingsklaar maken. Ik werk de woning door en pak aan wat er moet gebeuren. Ik zorg ervoor dat de woning optimaal gepresenteerd wordt. Ook kan ik ervoor zorgen dat huisdieren tijdens de bezichtiging uit de woning zijn.

Deze dienst is uniek en op maat gemaakt naar je persoonlijke situatie en behoeften. Neem contact met me op om te bespreken wat ik voor je kan doen en wat de kosten daarvan zijn. Maak het jezelf NU gemakkelijk en presenteer je woning iedere bezichtiging opnieuw optimaal!

Bezichtigingsklaar

Neem NU de Eerste stap en maak een Afspraak

Contact opnemen

Logo - Lees verderLEES VERDER: TIPS & TRUCS

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.